0756 54 54 54 | 0732 76 76 76

COSUL MEU
Cosul de cumparaturi
Nu ai niciun produs in cos
Total: 0.00 Lei


Balad Style - despre noi

Aer Conditionat Bucuresti

Grupul de firme Riana Design, Balad Style, Riana partener Qfort fac parte din Riana Grup, companie ce are ca principal domeniu de activitate comercializarea si montarea echipamentelor de climatizare. Inca de la infiintare, politica noastra a fost orientata spre promovorea echipamentelor de inalta calitate, tocmai ca dvs sa fiti multumiti de calitatea produselor oferite de noi. Serviiciile de montaj au fost si vor fi intotdeauna facute de echipele noastre specializate in montarea aparatelor de aer conditionat. De-a lungul anilor ne am remarcat prin profesionalismul inginerilor nostrii care au dat dovada de multa experienta in propunerea de solutii corecte in ceea ce priveste climatizarea spatiilor comerciale si industriale.

Experienta este un lucru care se dobandeste in timp ,iar in decursul celor 7 ani de la infiintare am reusit sa castigam increderea mai multor institutii si companii de renume precum:SC Forza Rossa SRL(dealer Ferrari in Romania), Institutul National de Cercetare si Proiectare, Spitalul Titan, Administratia Pietelor Sector 6 Bucuresti, Politia Economica Sector 6, Academia Romana, Universitatea Bucuresti, Politia Udriste si multi altii.

Pentru ca principalul nostru obiectiv obiectiv este asigurarea unei calitati deosebite a echipamentelor si serviciilor oferite clientilor, in acest sens oferta societatii este construita in jurul unor producatori de renume, fiind distribuitori autorizati pentru: LG, Fujitsu, Hitachi, Daikin, Gree, Vortex, Panasonic, Samsung, Whirlpool Romania.

Pentru alegerea optima va oferim:
  • consultanta in ceea ce priveste alegerea aparatului de aer conditionat in functie de spatiul ce urmeaza a fi utilat si de nevoile si posibilitatile dumneavoastra
  • instalare profesionala cu scule profesionale, montatori autorizati si mentenanta specifica
  • service si intretinere pentru o gama foarte larga de aparate de aer conditionat
  • proiectare si executie pentru echipamente de puteri mari precum: duct, sisteme multi split, casete,etc
  • preturi competitive