0756 99 99 99 | 0756 54 54 54 | 0732 76 76 76

COSUL MEU
Cosul de cumparaturi
Nu ai niciun produs in cos
Total: 0.00 Lei


Aparat de aer conditionat LG PRESTIGE Super Inverter 12000 Btu/h


Echipament ultra performant clasa de energie A+++ si randament excelent pe racire si incalzire! Dotat cu filtre de purificare de ultima generatie!

4 969.00 Lei
Adauga in cos

Vezi toata gama LG Aparate de 9 000 BTU Aparate de 18 000 BTU Aparate de 24 000 BTU Inapoi la prima pagina »
Clasa energetica: A
Garantie: 5 ani
Tehnologie: Inverter
IGIENIZARE PROFESIOANALA ANUALA


tehnologia inverter

Tehnologia DC Inverter

Tehnologia Inverter controleaza simultan viteza motorului si a compresorului.
Durata de viata a acestui tip de compresor este prelungita de faptul ca ciclurile de pornire/oprire au fost eliminate. Randamentul pe racire/incalzire creste si el semnificativ.
Asaltul tehnologic realizat in acest domeniu a scazut automat riscurile de disfunctionalitate, astfel ca echipamentele de climatizare nou create au un consum redus de energie electrica si sunt ultra silentioase.

Reducerea zgomotului este semnificativa, aceste aparate fiind destinate incaperilor de odihna, iar consumul de energie a fost redus cu pana la 60%!

LG este un brand inovativ, cu un istoric vechi pe piata si cu performante extraordinare in ceea ce priveste aparatele de aer conditionat. Implementarea tehnologiei INVERTER pe astfel de echipamente reprezinta un mare pas inainte pentru istoria tehnologiei!

 

Economie de energie

Economisesti pana la 66%, folosind tehnologia fiabila LG DC Invertercomparatie inverter

Economia de energie este datorata utilizarii pompelor de caldura. Totodata se reduc drastic efectele daunatoare ale incalzirii globale.

Pompele de caldura cu INVERTER au o eficienta energetica sporita in comparatie cu ehipamentele cu viteza constanta, fara inverter. Rezultatele obtinute de produsele LG DC Inverter sunt extraordinare pentru ca se ajunge la economie de energie de pana la 57% din energia consumata la racire si 66% din energia consumata pe incalzire.

Un alt atu al tehnologiei inverter este ca nu mai trebuie sa va faceti griji legate de emisiile CO2.

 

 

Mai puternic

Compresor puternic BDLC

Aparatele de aer conditionat LG inverter sunt dotate compresoare BDLC care folosesc un magnet puternic din neodim. Utilizarea acestui tip de compresor a condus la imbunatatirea eficientei comparativ cu modelele AC Inverter (c.a.).

Performanta maxima imbunatatita la racire si la incalzire

Noul Inverter DC (c.c.) marca LG a crescut performantele de baza la racire si la incalzire, sporind confortul pe care il puteti avea intr-o vara torida sau intr-o iarna frigoroasa.  Performanta la racire a fost imbunatatita cu 15%, iar performanta la incalzire a crescut cu 30%.

In ciuda faptului ca aparatele de aer conditionat s-au nascut datorita dorintei de avea un confort termic sporit pe tim de vara, atat la munca, cat si acasa sau in zonele comerciale, acestea sunt destinate si sezonului rece. Un inverter va face intotdeauna fata cu brio pe incalzire intr-o iarna geroasa, reducand considerabil costurile la factura de gaz. Utilizand doar energie electrica, un aparat de aer conditionat de acest tip poate fi utilizat fara probleme ca sursa de incalzire primordiala.

 

Eficienta energetica ridicata

Tehnologia inverter avansata, schimbatorul de caldura de inalta eficienta, precum si imbunatatirea eficientei compresorului si unitatii inverter asigura cel mai inalt nivel de eficienta energetica.

 

Control activ de energie

Alegeti nivelul consumului de energie pe care il doriti cu o apasare de buton.

 

1. Cum functioneaza

In cazul in care butonul functie de Control activ de energie va fi apasat la maxim, frecventa (Hz) a motorului va fi limitata pentru a controla consumul de energie.

Mod normal

100% racire folosind consum de energie de 100%.

Pasul 1 (L)

Apasand butonul "Control energie" o data, se va produce 86% racire cu un consum de energie de 75%. Limitarea maxima de frecventa va fi de 52Hz.

Pasul 2 (LL)

Apasand butonul "Control energie" de doua ori se va produce 79% racire cu un consum de energie de 50%. Limitarea maxima de frecventa va fi de 39Hz.

 

 

2. Cum se utilizeaza

Cu functia "Control energie" puteti control nivelul de energie consumat in functie de situatie.

 

Mod normal

Camera aglomerata si activitate

 

 

 

 

Pasul 1 (L)

Cateva persoane nu prea active

 

 

 

Pasul 2 (LL)

Putine persoane nu prea active

 

 

Ventilator cu motor BDLC

Cu un cuplu puternic si magnetismul puternic ND in interiorul rotorului, motorul BLDC furnizeaza volum mare de aer si inalta presiune statica. Controlul precis al vitezei prevede 13 etape diferite care face ca functionarea sa fie lina. Atat zgomotul electric cat si cel mecanic sunt mai tacute si exploatarea de mare viteza este disponibila.

 

 

Ventilator oblic unic LG

Prin minimizarea presiunii suprafetei panzei ventilatorului atunci cand este in contact cu aerul,zgomotul maxim este redus la un nivel care este printre cele mai scazute din lume.

 

 

 

Baleere pe 4 directii

Unitatile de aer conditionat de la LG pot distribui in mod automat aerul in 4 directii.

 

 

 

 

 

Distributia aerului pe verticala in 6 pasi

Directia pe verticala poate fi ajustata complet automat, de la pasul 1 la 5, in stanga si dreapta. Aceasta functie permite racirea anumitor zone intr-o perioada scurta de timp.

 

 

 

Distributia aerului pe orizontala in 5 pasi

Directia paletelor orizontale poate fi ajustata complet automat de la pasul 1 la pasul 6. Aceasta functie poate raci anumite zone mult mai repede.

 

 

 

Peste 2 milioane de ioni de Plasmaster sterilizeaza aerul care trece prin instalatia de aer conditionat, dar si toate substantele nocive din jur si chiar mirosurile neplacute.

 

 

Generarea grupurilor de ioni

Grupurile pozitive si negative de ioni sunt generati prin lipirea moleculelor polare de apa in aer.

 

 

Inconjoara substantele nocive

Ionii inconjoara sustantele nocive, cum ar fi germenii, bacteriile si virusii.

 

 

Producerea radicalilor de hidroxil

Producerea radicalilor de hidroxil este produsa prin reactie chimica.

 

 

Reactia chimica

Radicalii de hidroxil reactioneaza cu substantele nocive.

 

 

Sterilizare completa

Substantele sunt transformare in molecule de apa si lasa aerul curat.

 

 

Interiorul aparatului de aer conditionat este mentinut curat prin uscare de catre schimbatorul de caldura, apoi sterilizat inca o data cu nano ioni de plasma.

 

 

1. Interiorul aparatului de aer conditionat se usuca in mod automat dupa utilizare.

2. Functia de sterilizare cu ioni indeparteaza germenii si mucegaiul.

 

 

Sanatate perfecta

Filtrul 3M este un filtru multifunctional de inalta performanta. Filtrul elimina 99.99% din germeni si 95% din alergeni, precum si virusi, inclusiv H1N1.

Filtru multi protectie 3M

Filtru cu dubla protectie

 

Tehnologia unica de la LG si 3M elimina micro particulele daunatoare, inclusiv alergeni si virusii din aer.

1. Ce este filtrul multi protectie 3M?

Este o combinatie de ingrijire si indepartare a substanteler alergenice si micro organisme, care este acoperita in flux ridicat 3M cu pierderi reduse de presiune in filtru. Aceasta tehnologie poate capta praful microscopic si indeparta alergenii si virusii.

Eliminarea substantelor nocive este imbunatatita prin folosirea tehnologiei multi strat, care mareste zona de contact de patru ori, in comparatie cu filtrele actuale.

2. Cum functioneaza: 4 pasi

Filtrul multi protectie 3M retine praful, virusii si alergenii prin utilizarea puterii electrostatice si virusii impreuna cu alergenii retinuti sunt neutralizati de catre sistemul LG anti germeni si anti alergie.

1. Eliminarea prafului

Filtrul retine particulele de praf cu dimensiunea peste 3μm.

2. Eliminarea virusilor si a alergenilor

Neutralizeaza virusii si alergenii prin descompunerea substantelor.

3. Eliminarea particulelor microscopice de praf.

Elimina micro particulele de praf de pana la 3μm.

 

Caracteristicile aparatului

Modul Sleep

Cu o singura apasare pe butonul destinat modului Sleep, unitatea este programata pentru a se opri, viteza ventilatorului este controlata si temperatura este reglata pentru un somn mai confortabil.

eficienta energetica mare lg

Eficienta energetica mare

LG Prestige a fost incadrat in clasa energetica A+++ (racire/incalzire).

 

 

Nivel de zgomot redus

nivel de zgomot redus

Unitatea interioara functioneaza silentios in modul Sleep la un nivel de zgomot care va garanteaza pacea si linistea dormitorului sau a biroului. Modelele LG Prestige au, in modul sleep, un nivel de zgomot de numai 17 dB. In plus, unitatea exterioara are un nivel redus de vibratii si zgomot, datorita unui motor si a unui ventilator super-silentioase.

 

 

 

Autocuratare

Principala cauza a mirosului generat de echipamentele de climatizare este mucegaiul si bacteriile formate in schimbatorul de caldura. Functia de auto curatare usuca schimbatorul de caldura, prevenind acumularea mucegaiului si a bacteriilor, reducand astfel mirosul neplacut si scutindu-va sa curatati frecvent aparatul.

autocuratare pas1Pasul 1

Evaporatorul este uscat cu un curent usor si silentios de aer, care indeparteaza resturile de umezeala. Apasati "Auto Clean" (Curatare automata) si functia va actiona dupa operatia de racire.

autocuratare pas 2Pasul 2

Este eliminata inca o data sursa de mucegai cu ajutorul sistemului "Neo plasma plus". In 30 de minute, functia "Auto Clean" (Autocuratare) usuca partea interioara a unitatii interioare a echipamentului de climatizare.

 

Jet Cool

lg jet cool

Functia Jet Cool asigura racirea rapida a camerei. In acest mod se refuleaza un jet puternic de aer rece pentru 30 minute sau pana cand temperatura camerei atinge 18 grdC.

 

 

 

Protectie anticoroziva Gold Fin

preotectie anticoroziva gold fin

Suprafata schimbatorului de caldura din unitatea exterioara este acoperita cu un material anticoroziv revolutionar. Astfel, suprafata nu se corodeaza niciodata si performantele de functionare ale aparatului raman neschimbate in timp.

 

 

 

 

Auto Restart Function

In cazul unei pene de curent, la revenirea curentului, aparatul reporneste automat la setarile de dinainte de pana de curent.

 

Model
Producator: LG
Cod Produs: H12AK
Tip: Split de perete
Instalare inclusa: Da
Capacitate de racire
Minim: 1023 btu
Standard: 11942 btu
Maxim: 13784 btu
Capacitate de incalzire
Minim: 1023 btu
Standard: 13648 btu
Maxim: 23201 btu

Putere consumata
la racire: minim 60 W/h ~ medie 760 w/h
la incalzire: minim 60 W/h ~ medie 740 W/h
Intensitate curent
la racire: 3.5 A
la incalzire: 3.8 A
Caracteristici energetice
EER: EER 4.6 - SEER 8.9
COP: COP 5.4 - SCOP 5.1
Clasa de energie racire: A+++
Clasa de energie incalzire: A+++
Alimentare: monofazat
Tip compresor: Inverter

Agent frigorific
Tip: Ecologic 410 A
Debit de aer
Interior mc/min(CFM): 15.5/14.5/11.5/8.5/5.0 mc/min
Exterior mc/min(CFM): 33 mc/min
Deumidificare: 1.7 l/h
Nivel zgomot
Interior (H/M/L/Sleep): 39/33/25/17 estrem de silentios la doar 17 db
Exterior: 65 db

Dimensiuni
Interior: 875x295x235 mm
Exterior: 770x545x288 mm
Greutate
Interior: 11.5 kg
Exterior: 35 kg
Garantie
Compresor: 5 ani
Sistem: 3 ani

Plata o poti face:
 • Numerar in ziua montajului
 • Cu card in ziua montajului
 • Ordin de plata (primiti proforma cu detaliile de plata imediat dupa finalizarea comenzii, plata se va efectua inainte de montaj, primiti proforma cu detaliile de plata imediat dupa finalizarea comenzii)

Daca ai bifat sa efectuam noi montajul, atunci totul a devenit mai simplu. Ne astepti linistit pe canapeaua ta dupa ce ai finalizat cu succes o comanda. Nu trebuie sa-ti faci griji de cum va ajunge comanda la tine.
O aducem noi GRATUIT cand venim sa montam.

Daca doresti sa achizitionezi produse fara montaj ai 2 variante sa intri in posesia lor:
 • Le trimitem cu firma de curierat (se percepe taxa de transport) si faci plata ramburs/transfer bancar.
  *Pentru comenzi mai mari de 2500 lei se face plata in avans
 • Le ridici personal de la sediul nostru si le poti achita: numerar sau cu card si nu ai costuri suplimentare.

Recomanda Aparat de aer conditionat LG PRESTIGE Super Inverter 12000 Btu/h unui prieten completand formularul de mai jos:

Trimite
Kitul standard:
 • traseu frigorific in limita a 3m
 • cablu electric intre unitati
 • furtun condens
 • izolatie traseu frigorific
 • o pereche de suporti standard zincati
 • o strapungere prin zid (nu se perforeaza grinzi)

Unitatea exterioara se aseaza cat mai aproape de unitatea interioara si intr-o pozitie accesibila montarii si eventualelor interventii.
Celelalte accesorii cum ar fi canal de mascare cablu, canal mascare traseu frigorific, etc. fiind disponibile la cerere contra cost.
Montajul standard nu contine materiale aditionale si nici nu presupune efectuarea de reparatii sau finisari necesare in urma montarii aparatului de aer conditionat.

Traseul frigorific suplimentar se plateste dupa cum urmeaza:
 • Traseu frigorific (teava, izolatie, cablu legatura) 7000 btu/h - 12000 btu/h 65 Lei
 • Traseu frigorific (teava, izolatie, cablu legatura) 14000 btu/h - 18000 btu/h 74 Lei
 • Traseu frigorific (teava, izolatie, cablu legatura) 22000 btu/h - 24000 btu/h 82 Lei
Montajul standard face referire doar la aparatele de tip: "Split de perete" achizitionate de la S.C. Riana Concept S.R.L.

Program montaj:


  Joi
23.05.2019
Vineri
24.05.2019
Sambata
25.05.2019
Luni
27.05.2019
Marti
28.05.2019
Miercuri
29.05.2019
8:00 - 10:00
10:00 - 12:00
12:00 - 14:00
14:00 - 16:00
16:00 - 18:00