0756 99 99 99 | 0756 54 54 54 | 0732 76 76 76

COSUL MEU
Cosul de cumparaturi
Nu ai niciun produs in cos
Total: 0.00 Lei


Aparat aer conditionat LG Deluxe Inverter V D24RL 24000 Btu/hVezi toata gama LG Aparate de 9 000 BTU Aparate de 12 000 BTU Aparate de 18 000 BTU Inapoi la prima pagina »
Clasa energetica: A
Garantie: 5 ani
Tehnologie: Inverter
IGIENIZARE PROFESIOANALA ANUALA
CREAT PENTRU SANATATEA TA
Prevazut cu un sistem variat de filtrare, utilizatorul este protejat de substantele nocive.

LG detine ca element definitoriu inovarea tehnologiei plasma, segment pe care s-a axat foarte mult in ultimii ani pentru a il perfectiona si implementa cu succes. Au reusit sa creeze, prin utilizarea ionilor pozitivi si negativi, o a patra stare a materiei. Ionii au rol decisiv in sterilizarea aerului pe care il respirati zi de zi. Tehnologia Plasmaster reflecta o viata sanatoasa si un echilibru tangibil la care puteti adera cu incredere.

 

Ionizatorul cu plasma functioneaza la capacitate maxima si va protejeaza de mirosurile neplacute si substantele nocive din aer cu peste 2 milioane de ioni. Acestia au rolul de a steriliza atat aerul care trece prin aparatul de aer conditionat, cat si suprafetele din jur pentru un mediu mai sigur si mai curat.

 

STERILIZARE COMPLETA SI DEODORIZARE

Cele 3 milioane de grupuri de ioni polarizati sunt generate de ionizatorul cu plasma si actioneaza cu precizie asupra bacteriilor din aer, virusurilor si altor substante nocive si elimina mirosurile plutitoare din camera, de pe perdele, canapele si haine.

 

 

Generarea grupurilor de ioni

Grupurile pozitive si negative de ioni sunt generati prin lipirea moleculelor polare de apa in aer.

Inconjoara substantele nocive

Ionii inconjoara sustantele nocive, cum ar fi germenii, bacteriile si virusii.

Producerea radicalilor de hidroxil

Producerea radicalilor de hidroxil este produsa prin reactie chimica.

Reactia chimica

Radicalii de hidroxil reactioneaza cu substantele nocive.

Sterilizare completa

Substantele sunt transformate in molecule de apa si lasa aerul curat.

 

Evaluarea performantelor de sterilizare 

Sterilizeaza bacteria Ecoli-bacilul de colon in proportie de 99.9% in 30 min.

Sterilizeaza bacteria Stafilococul auriu in proportie de 99.6% in 60 min.

Nu aveti motive sa fiti nemultumit odata ce echipamentul are un miros de rezistenta de 2 sau chiar mai putin.

Scade puterea de miros de la 3.6 la 1.5

Mirosul care pluteste in camera, precum si cel de pe haine si perdele.

CERTIFICARI

Functie antibacteriana Plasmaster Ioniser Plus / Plasmaster Ioniser - Institutul Itertek

Functie de Deodorizare a Plasmaster Ioniser Plus / Plasmaster Ioniser - Institutul Itertek

 

 Filtrul cu dubla protectie retine praful de peste 10 micrometri si are functie antibacteriana. El este de fapt, prima linie de aparare impotriva particulelor de praf si a particulelor daunatoare si bacteriilor din diverse surse.

Filtrul micro-praf are o puternica sarcina electrostatica si atrage substante microscopice daunatoare, inclusiv polen si praf fin care sunt renumite pentru cauza bolilor respiratorii.

CUM FUNCTIONEAZA? 

O sarcina electrostatica de pe suprafata filtrului capteaza si retine substante nocive microscopice (0.3 micrometri).

 

Structura tip canal deschis

Suprafata de filtrare tip canal creste capacitatea de colectare a prafului cu pierdere de presiune scazuta fara ca volumul de aer sa se reduca si performanta de racire sa scada.

Suprafata micro-structurata

Performanta imbunatatita de colectare printr-o constructie stratificata a suprafetei filtrului.

 

Filtru electrostatic

Campul electrostatic creste capacitatea de colectare a prafului.

 

Usor de deschis

 

Capacul este detasabil pentru a facilita curatarea unitatii de interior. 

 

Usor de curatat

Filtrul este conceput pentru o manipulare usoara si curatare rapida.

 

MOD SILENTIOS

Modul silentios va creeaza ambientul perfect prin reducerea nivelului de zgomot pentru cand doriti sa va odihniti. Pe modul silentios, nivelul de zgomot al unitatii exterioare este redus concomitent cu cel al unitatii interioare cu pana la 3dB.

Grafic de comparare a zgomotului

 

Jet Cool Plus

Fluxul de aer oferit de echipamentele LG este optimizat si de mare viteza, astfel ca incaperea se poate raci intr-un timp mai scurt si aerul rece este distribuit uniform in toate directiile.

Cand ajungi acasa si e cald iti doresti sa se raceasca mai rapid!

Curentii de aer rece cu patru grade mai mici decat temperatura de racire setata sunt evacuati pret de 30 de minute pentru a se raci spatiul intr-un timp record.

Cu totii ne dorim ca atunci cand ajungem acasa dupa o zi istovitoare sa ne putem bucura de confort termic sporit. LG cunoaste dorintele utilizatorilor sai si a decis implementarea unei functii special create pentru cei mai putin 'rabdatori'.

 

 

 

 

Control RPM cu control HZ

Clasic - Racirea este controlata de un controler RPM din unitatea exterioara 


 

 


 

 

Jet Cool Plus

Racirea este imbunatatita prin combinarea controlerului RPM al unitatii exterioare cu un controler HZ al unitatii interioare.

 

Afisaj energie

Unitatea interioara va afisa pe panou nivelul de consum de energie, facilitandu-se monitorizarea consumului total de energie electrica.

 

Ce este functia de afisare a consumului de energie?

Raspunsul la economia de energie cu aparatul de aer conditionat inverter.

Oamenii sunt reticenti in privinta eficientei energetice a aparatelor de aer conditionat cu compresor inverter. Nefiind o necesitate obisnuita utilizarea acestor tipuri de echipamente, dintre cei care achizitioneaza pot face o evaluarea a consumului de energie abia la emiterea facturii de energie electrica. Ulterior pot face ajustarile necesare pentru setarile de temperatura.

Nevoia de a fi proactiv in economisirea energiei ridica problema: cat pot folosi aerul conditionat?

LG faciliteaza tot acest proces prin implementarea functiei 'Energy Display' pe telecomanda. Odata apasat acest buton, pe ecranul LCD de pe unitatea interioara va aparea consumul de energie actual. Astfel, beneficiati 

instant de o evaluare reala si aflati exact cat consumati.

 • Mod normal: Afiseaza temperatura de functionare
 • Mod de afisare a energiei: Afiseaza puterea curentului electric

 

TELECOMANDA:

Printr-o singura apasare a butonului 'Energy Display' pe panoul unitatii interioare va fi indicat consumul de energie actual. Apasand inca o data se va afisa consumul de energie cumulat.

Baleiere pe 4 directii

Unitatea interna trimite aerul in mai multe directii pentru a putea raci fiecare colt al incaperii, iar paleta si jaluzele pot fi pozitionate atat pe verticala, cat si pe orizontala.

Baleiere pe 4 directii (Control usor al debitului de aer)

Controleaza curentii de aer raportandu-se la mediul inconjurator. Distributie optima a aerului reze in zonele de locuit. Viteza de racire este mult mai rapida.

Distributia aerului pe orizontala in 5 pasi

Paletele orizontale pot si setate automat de la treapta 1 la treapta 5.

Distributia aerului pe verticala in 6 pasi

Puteti seta distributia aerului pe verticala automat de la pasul 1 la pasul 6.

LG AC Tag ON

Cu LG AC Tag On, orice smartphone poate fi folosit pentru a detecta starea aparatului sau a descoperi atunci cand apar erori, chiar fara o functie de afisaj.

Deficienta majora a aparatelor de aer conditionat este ca pe ecran se afiseaza o cantitate mica de informatii privind starea de functionare a echipamentului. Astfel o diagnosticare este greu de realizat. Cu LG AC Tag On, utilizatorii pot prelua cu usurinta informatii ce tin de parametrii de functionare ai aparatului, inclusiv codurile de eroare, prin folosirea unui smartphone cu NFC.

Beneficiile functiei LG AC Tab ON

Implementat in unitatea interioara, LG Tag ON este usor de accesat de la orice smartphone cu functie TMC. Acesta va permite sa verificati informatii importante, inclusiv starea curenta de functionare, coduri de eroare, auto diagnoza si include si un manual de utilizare simplu. Puteti accesa informatii generale si o prezentare a principalelor caracteristici. In cazul aparitiei unei erori veti primi codul de eroare si o explicatie aferenta.

 

Active Energy Control

 

 

 

 Prin activarea acestei functii va puteti bucura, in acelasi timp, de confort sporit si economisire de energie.

 

Cand apasati butonul functiei Active Energy Control, frecventa maxima a motorului compresorului (Hz) va fi redusa pentru a economisi energie

 

 • Mod normal - 100% racire folosind consum de energie de 100%.
 • Pasul 1 (80%) - Apasand butonul "Energy Control" o data, capacitatea de racire va fi redusa la 80%, consumul de energie va scadea la 74% si eficienta energetica se va mari cu 14%.

 

Pasul 2 (60%) - Apasand butonul "Energy Control" inca o data, capacitatea de racire va fi redusa la 60%, consumul de energie va scadea la 54% si eficienta energetica se va mari cu 24%.

 

Aceasta functie va permite sa controlati nivelul de consum de energie in situatii diverse. Astfel va bucurati de un ambient placut in timp ce economisiti energie!

 

 

 

 

 

 

Mod normal

 

Mai multe persoane active in camera

 

 

 

Pasul 1

 

Cateva persoane in repaus

 

 

 

Pasul 2

 

Putine persoane in repaus

 

 

 

Eficienta energetica ridicata

 

 

 

 Tehnologia inverter de ultima generatie de la LG ofera performanta ridicata si silentiozitate cu un consum infim de energie. Cu o eficienta energetica de clasa mondiala, va bucurati de o atmosfera placuta si economisiti energie.

 

Compresor de inalta eficienta

 

 

 

 Compresorul rotativ si eficienta motorului

 

 Numarul de conexiuni a fost redus de la doua aspiratii la una singura pentru a creste eficienta de compresie a agentului frigorific in timpul functionarii la viteza redusa. Motoarele DC din aparatele de aer conditionat LG, se numara printre cele mai eficiente din lume.

 

 

 

Ventilator oblic imbunatatit

 

 

 

Prin reducerea celui de-al doilea vortex, care micsoreaza viteza aerului prin grila de iesire si prin marirea dimensiunii turbinei ventilatorului, debitul de aer este marit de la 12 CMM la 15.5 CMM.

 


 

 

 

 

 

  

 

 


 

 

 


 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

Model
Producator: LG
Cod Produs: D24RL
Tip: 24000
Instalare inclusa: NU
Capacitate de racire
Minim: 3070 Btu/h
Standard: 23201 Btu/h
Maxim: 25317 Btu/h
Capacitate de incalzire
Minim: 3070 Btu/h
Standard: 27296 Btu/h
Maxim: 29479 Btu/h

Putere consumata
la racire: MINIM 250 W/h ~ MAX 2193 W/h
la incalzire: MINIM 235 W/h ~ MAX 2285 W/h
Intensitate curent
la racire: 10 A
la incalzire: 10.2 A
Caracteristici energetice
EER: EER 3.1 W/W ~ SEER 6.1
COP: COP 3.5 W/W ~ SCOP 3.8
Clasa de energie racire: A++
Clasa de energie incalzire: A
Alimentare: monofazat
Tip compresor: inverter

Agent frigorific
Tip: R410A
Debit de aer
Interior mc/min(CFM): 23
Exterior mc/min(CFM): 50
Deumidificare: 2.5 l/h
Nivel zgomot
Interior (H/M/L/Sleep): 45 / 40 / 35 / 29 dB(A)
Exterior: 54 dB(A)

Dimensiuni
Interior: 1090 x 330 x 248 mm
Exterior: 870 x 655 x 320 mm
Greutate
Interior: 14.5 kg
Exterior: 46 kg
Garantie
Compresor: 5 Ani
Sistem: 3 Ani

Plata o poti face:
 • Numerar in ziua montajului
 • Cu card in ziua montajului
 • Ordin de plata (primiti proforma cu detaliile de plata imediat dupa finalizarea comenzii, plata se va efectua inainte de montaj, primiti proforma cu detaliile de plata imediat dupa finalizarea comenzii)

Daca ai bifat sa efectuam noi montajul, atunci totul a devenit mai simplu. Ne astepti linistit pe canapeaua ta dupa ce ai finalizat cu succes o comanda. Nu trebuie sa-ti faci griji de cum va ajunge comanda la tine.
O aducem noi GRATUIT cand venim sa montam.

Daca doresti sa achizitionezi produse fara montaj ai 2 variante sa intri in posesia lor:
 • Le trimitem cu firma de curierat (se percepe taxa de transport) si faci plata ramburs/transfer bancar.
  *Pentru comenzi mai mari de 2500 lei se face plata in avans
 • Le ridici personal de la sediul nostru si le poti achita: numerar sau cu card si nu ai costuri suplimentare.

Recomanda Aparat aer conditionat LG Deluxe Inverter V D24RL 24000 Btu/h unui prieten completand formularul de mai jos:

Trimite
Kitul standard:
 • traseu frigorific in limita a 3m
 • cablu electric intre unitati
 • furtun condens
 • izolatie traseu frigorific
 • o pereche de suporti standard zincati
 • o strapungere prin zid (nu se perforeaza grinzi)

Unitatea exterioara se aseaza cat mai aproape de unitatea interioara si intr-o pozitie accesibila montarii si eventualelor interventii.
Celelalte accesorii cum ar fi canal de mascare cablu, canal mascare traseu frigorific, etc. fiind disponibile la cerere contra cost.
Montajul standard nu contine materiale aditionale si nici nu presupune efectuarea de reparatii sau finisari necesare in urma montarii aparatului de aer conditionat.

Traseul frigorific suplimentar se plateste dupa cum urmeaza:
 • Traseu frigorific (teava, izolatie, cablu legatura) 7000 btu/h - 12000 btu/h 65 Lei
 • Traseu frigorific (teava, izolatie, cablu legatura) 14000 btu/h - 18000 btu/h 74 Lei
 • Traseu frigorific (teava, izolatie, cablu legatura) 22000 btu/h - 24000 btu/h 82 Lei
Montajul standard face referire doar la aparatele de tip: "Split de perete" achizitionate de la S.C. Riana Concept S.R.L.

Program montaj:


  Vineri
21.06.2019
Sambata
22.06.2019
Luni
24.06.2019
Marti
25.06.2019
Miercuri
26.06.2019
Joi
27.06.2019
8:00 - 10:00
10:00 - 12:00
12:00 - 14:00
14:00 - 16:00
16:00 - 18:00